Afslag gemist voor Moedertjesdag korting?

Eergisteren was het moederdag. Het was een echter moederdag dag. De zon scheen de hele dag en in de middag was het aangenaam om buiten te zitten.

Ook ik heb mij weer schuldig gemaakt aan het standaard moederdag ritueel. Even langsgaan met een bosje bloemen, uiteraard wel de juiste kleur en afmeting,  gezellig praatje nog even blijven eten en weer door.

Alhoewel ik mij steeds voorneem met een iets minder afgezaagd cadeautje aan te komen is het gebrek aan inspiratie is het toch weer een bosje bloemen geworden.

Naar mijn ouders is het toch snel een uur rijden. Gelukkig rijdt de auto helemaal zelf over de lang rechte wegen in Zeeland zodat ik tijd had, maar van de mooie omgeving te genieten. Eindelijk hebben de bomen weer bladeren. Voor mijn gevoel heeft het heel erg lang geduurd voordat er weer bladeren aan de bomen zaten. Komt misschien door alle corona ellende, de drang om naar buiten te gaan is zo groot dat het niet snel genoeg mooi weer kon worden.

Al rijdende zat ik te denken aan de moeders die ook ondernemers zijn. What a hell of a job moet dat zijn. Moeder zijn van 1 of meerdere kinderen en dan ook nog het huishouden doen en nog een keer je bedrijf runnen. 

Ik heb al moeite om alles gecombineerd te krijgen en ik ben nagenoeg ontzorgd dat deze taken betreft. 

Hoe krijgen jullie dit voor elkaar?

Fuuuuk bijna de afslagen vergeten te nemen. Voor dat je het weet zit je in België. 

Deze vraag heeft mij de rest van de dag toch wel bezig bezig gehouden. De combinatie om moeder te zijn en je business te draaien. Als je een partner hebt dan wil die ook af en toe nog wat aandacht. En als je partner geen ondernemer is moet die ook nog snappen wat er allemaal in je hoofd om gaat. Tja, wij ondernemers zijn een apart slag volk met onze gedachten kronkels.

Om deze moeders een hart onder de riem te steken wil ik ze een dagje of een dagdeel, de meeste moeders werken part-time heb ik het idee, een flexkantoor, een spreekkamer of een coachkamer cadeau geven.

Plan je kamer in via https://flex4you.pro/  gebruik de kortingscode moederdag2022 en je maakt eenmalig een gratis boeking.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer.

Submit your comment

Post Comment