Virtueel kantoor Apeldoorn

Een virtueel kantoor in Apeldoorn voor een lage prijs

Kent u het probleem? U heeft een postadres bij bijvoorbeeld PostNL in Apeldoorn, maar u bent niet in staat om deze dagelijks te legen. Zo komt het voor dat u belangrijke stukken te laat onder ogen krijgt. ADD Business Point heeft hier iets op bedacht, namelijk een postservice. Wanneer u gebruikt maakt van een Virtueel Kantoor in Apeldoorn van ADD, kunt u ervoor kiezen deze postservice erbij te nemen.

Een Virtueel Kantoor in Apeldoorn is in principe hetzelfde als een normaal postadres. U maakt gebruik van de uitstraling en het adres de ADD Business Point kantoorlocatie in Apeldoorn. Wij ontvangen uw post op deze Business Point locatie in Apeldoorn en u kunt zelf uw post ophalen. Is het voor u niet mogelijk om uw post regelmatig op te halen? Dan kunnen wij er toch voor zorgen dat u uw post tijdig ontvangt. U kunt namelijk de digitale scanpostdienst toevoegen aan uw virtuele kantoor. Uw post gaat dan naar het scancentrum van ADD Business Point waar uw post gedigitaliseerd wordt. Vervolgens verzenden wij uw post per mail aan u of specifieke medewerkers. Een ideale service wanneer u bijvoorbeeld langere tijd in het buitenland bent én toch uw bedrijfspost wilt inzien. Wij kunnen de poststukken zelfs toevoegen aan uw digitaal archief. Hierdoor heeft u overal en altijd uw post tot uw beschikking. Wat er met uw fysieke post gebeurd bepaalt u zelf.  Wij kunnen deze vernietigen, naar u doorsturen of op een veilige plek bewaren zodat u het later kunt komen ophalen.

Ontdek de voordelen van een virtueel kantoor in Apeldoorn

Profiteer van veel voordeel wanneer u kiest voor een virtueel kantoor in Apeldoorn. U krijgt een eigen postvak die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Er is ook een mogelijkheid om onze medewerkers uw zakelijke telefoontjes te laten beantwoorden. Zo zorgt u voor optimale bereikbaarheid. Maar een virtueel kantoor in Apeldoorn biedt u nog meer voordelen:

  • U krijgt uw eigen (inter)nationale telefoonnummer
  • Wij sturen uw post door
  • U kunt bij ons ook een flexibele werkplek huren
  • U heeft de beschikking over en eigen e-mailadres

Wilt u uw bedrijf ook vestigen bij ons adres bij de KvK? Dan volstaat het virtueel kantoor pakket niet. Er zijn wel mogelijkheden voor het vestigen op de ADD Business Point locatie in Apeldoorn. Kiest u in dit geval voor de dienst service kantoor in Apeldoorn.

Redenen om te kiezen voor een virtueel kantoor in Apeldoorn

Wilt u graag werk en privé gescheiden wilt houden in Apeldoorn? Of heeft u een tijdelijk project? Maak dan gebruik van een virtueel kantoor in Apeldoorn. U kunt bij ons ook een kantoorruimte voor een korte tijd huren in Apeldoorn. Wanneer u voor deze vorm kiest dan:

  • Heeft u een lage huur
  • Kunt u per maand opzeggen
  • Heeft u een representatief kantoor om klanten te ontvangen
  • Kunt u gebruikmaken van onze faciliteiten

Nog vragen over een virtueel kantoor in Apeldoorn? Wij staan voor u klaar!

Vragen over een virtueel kantoor in Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan namelijk altijd voor u klaar. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-799 1100. Liever contact per mail? U kunt een e-mail sturen naar: apeldoorn@addmail.pro. Onze medewerkers zullen uw vraag snel beantwoorden. Voor een virtueel kantoor in Apeldoorn bent u bij ADD Business Point aan het juiste adres.

Bekijk meer informatie over:

    Direct offerte

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha